Fotografiranje interijera

Fotografiranje interijera

Fotografiranje interijera je usluga koja je najčešće zastupljena u mojim komercijalnim radovima, a koju obavljam po narudžbi klijenta u sklopu izrade Web stranica. Izazovi ove vrste fotografije najčešće su vezani uz osvjetljenje u / i izvan prostorije koja se fotografira. S obzirom da uvijek težim prikazivanju prirodne atmosfere, kod fotografiranja interijera pokušavam maksimalno iskoristiti prirodnu rasvjetu.

Fotografiranje interijera

U takvim se situacijama fotograf susreće sa nizom problema, a dva najčešća su – nedovoljno osvjetljena prostorija i kontrast između unutrašnjeg i vanjskog svjetla. No, za to postoje vrlo praktična rješenja u obliku dodatne fotografske opreme, tehnike i formata fotografiranja pa sve do načina obrade fotografija. U svakom slučaju, fotografiranje interijera je izazovan posao, uostalom – kao i svaka druga vrsta fotografije.

Neke od rezultata možete vidjeti u fotogaleriji (nakon što posjetite fotogaleriju molim Vas da odaberete kategoriju – Interijeri – sa izbornika na vrhu stranice) ili putem direktnog linka na fotografije interijera – u nastavku.

Primjeri fotografija interijera